lauantai 27. helmikuuta 2010

Tenttiviikko



Maanantai alkoi hyvin. Mentiin tenttiluokkaan tyytyväisinä ja ihmeteltiin kun meille oli tarjolla inssimatikan 2 kurssin main exam. Lucas sattui olemaan valvojana ja toivotti onnea tenttiin. No ihmeteltiin siinä sitten mitäs helvettiä tää tentti tässä tekee ja Lucas tuli kattomaan. Näytettiin meidän tenttilistaa että tommonen tommonen tentti pitäs olla tässä luokassa. Lucas tähän vaan, että pojat toi teidän tentti on huomenna...
Oltiin siis päivää liian aikasin tentissä...
No ei siinä ketään... sattuuhan sellasta? ai ei? vähän saa jäässä olla.
Mentiin lukemaan kirjastoon, safkan kautta kotia...


Tiistaina koitti sitten ehkä se natsein koe eli CKTCS. Tentti oli taas selkeesti valmisteltu meitä ihan ajatellen. Kaksi tenttiä jotka oli liitetty prujuihin treeneiksi oli taas hieman kaukana tuosta. Keksivät meille selkeesti jännää. No oli siinä samanlaiset osiotkin kun edellisissä mutta vänkää ettivät meille kyllä. Ite tentti meni ihan hyvin. Veikkaisin semmosta 80-90 markin repäsyä. Hyvät fiiliksest siis jäi, mutta se yleensä tarkottaa sitä että tentti meni vatuiks. No ei voi mitään.

Tentin jälkeen otiin sovittu, että Sharonin kanssa lähetään vetäsemään dinnerit ja erittäin spesiaalit sellaset, meinaa Chili crabia ja laksaa. Jees, meidän piti mennä big eateriin syömään, mutta ilmeisesti paikka oli kiinni kun sharon ei saanut lafkasta ketään puhelimella kiinni. No vähän jouduttiin häsläämään busseilla sen takia mutta nou hätä. Mentiin Joo Chiat Placeen ja Sharon bongas meidät talteen.
Mentiin yhteen "paikalliseen" mestaan joka oli todella rauhallinen. Sharon sai tehdä taas tilailut sujuvalla kiinalla ja me annettiin ohjeet mitä olis jees testata. Rapu myydään kiloissa ja Sharon pyysi abaut kilon kokosta. Päätettiin ottaa yksi Chili Crab ja yksi Black Pepper Crab. Naaras ja uros ravut. Maku eroa meinaa löytyy sukupuolten väliltä. Ravut on laki missä turistia ja paikallistakin kusetetaan täällä eniten. Joskus kokki keittää rapua liikaa jolloin liha menee paskaks ja kutistuu olemattomiin, mutta tästä mestasta Sharonilla oli hyvät kokemukset. Saatiin kilonen rapu ja 1,2 kilonen. Otettiin astetta paree rapumalli jonka hinnaks tuli 42 taalaa kilo. Lisäksi Sharon tilasi meille kiinalaisittain tehtyä Hokkien Meetä. Mestan spesiaalia. Oli muuten hyvää.
Ravut oli tosi hyviä ja täyttäviä. Kuori on hakattu rikki aterijoitsijalle ja jäljelle jää vain kuoriminen ja syöminen. On muuten jees tavaraa kuulkaa. Ei tullu ikävä kyllä kuvaa...

Oltiin ihan täynnä, mutta lähettiin ettimään kumminkin Katong Laksaa. Matkalla poimittiin "dumplingit" messiin joka on tavallaan sissimuonaa, mutta mega hyvää. Sillee niiku mikroateria? mut vaa käsin tehty ja oikeesti hyvää. Dumplingissa on joko makeeta tai suolasta lihaa sisällä ja riisiä. Lisäksi siellä voi olla kananmunaa. Otin makiaa ilman kanan munaa.
Laksa mesta johon mentiin oli ihan lähellä Kämyn hotellia jossa yöpyi. Semmonen kun 328 Katong Laksa. Laksa on todella mausteista ja kermaista nuudelikeittoa jossa on semmosia hiton simpukoita, fisumassasiivuja ja jotai muuta. Hyvää on kyllä, mutta ei sitä joka päivä söis.

Laksa jäi puoliväliin kun olin niin samperin täynnä jo ravuista. Mentiin vielä Tsingtaolle läheiselle Hokka centerille Joo Chiat kadun läpi kivasti kävellen. Saatiin tytöiltä kivasti öögaa, no asiakkaitahan ne haki. Joo, Joo Chiat on vähän erikoinen katu, sanovat mestan olevan uusi Geylang, mutta safka niin Geylangissa ja Katongissa on maan parasta. Kyy..

Keskiviikkona mentiin kertailemaa koululle. Tarkotus oli kävästä myös simmailemassa, mutta ku siihen päästiin niin jouduttiin toteamaan että altaat oli varattu henkilökunnalle ja urheilutoiminnalle. No otettiin busa keskustaan ja haettiin thaimarketista Maken broidille shordet ja mä hain militarikaupasta tarviketta. Matkaan tarttui taas sugar cane juomaa.. soon hyvää, ainakin jos se on tehty oikein.
12 himaan... Make otti paikallisessa C&R, mun ei tarttenu kun olin safkannu mun Dumplingin koululla. Makee liha malli oli muuten hyvää! Ja on muuten täyttävää, pieni hiton sachet..

Torstaina oli Powerin tentti. Meni ihan kohtalaisen hyvin. Veikkaan pistesaldoks 80-95Marksin haarukkaa. Hyvät vibat. Luettiin hyvin vähän perjantain advancedin tenttiin ja mentiin uimaan. Uiman jälkeen kiinalaisen kautta himaan varailemaan hotlaa Bangkokin pysäkkiä varten. Oltiin sovittu että mennään Sharonin kanssa vetäsemään Ah Loy Thaita mutta naikkonen ehdotti että mentäisiin vetämään proper kiinalaista dumpling meininkiä. Oltiin messissä. Safkala on suuri ketju joka valmistaa kaiken sapuskan käsin.
Jepu eli sekoiltiin ittemme ensin Orchard Paragoniin ja sitten Wisma Ariaan joissa itseasiassa molemmissa on se sama sapuskala, mutta Sharon vaan juoksutti meitä.
Jees, eli ekaks Sharon sano että mennään Paragoniin, mutta kun oltin jo siellä niin sano että Wismassakin on sama pulju ja Wismaan päädyttiin.
Mestan nimi tais olla semmonen kun Din Tai Fung ja iso ketju on tämä. Monessa maassa Aasian alueella ja väsäävät erinomaista kiinalaista. Spesialiteettina nämä pikku dumplingit.
Sharon tilas meille kahenlaista dumplingia, vähän jotain kinukki tofua, paistettua riisiä, possun leikettä, rapupaistosta ja kaikkee siistii. Ja safkasta känäkuvaa:
Täytyy sanoa, että oli muuten hyvää.




Sika hyvää, kannattaa kokeilla jos eksytte. Ei tuo halpaa ole, mutta ei tommosta joka päivä syö.

jees, kirjottelen lissee myöhemmin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti